19 Ağustos 2015 Çarşamba

Bakırköy Botanik Park


Şehirde çimlere uzanabilececeğim, birkaç küçük sevimli hayvanın peşinden koşup mutlu olacağım, küçük bir çocuk gibi ağaca, bitkiye bakıp mutlanacağım her yeri çok seviyorum. Bu nedenle elimden geldiğince parklarda, bahçelerde vakit geçirmeye çalışıyorum.


Uzun zamandır gitmek istediğim Bakırköy Botanik Park da şehir içinde doğayla iç içe, samimi bir yer. Fakat kalabalık, özellikle de fotoğraf çekimi için gelen gelin ve damatlar atmosferi bana göre epey bozuyor.

Tüm bunları gözardı edersek Bakırköy Botanik Park'ta göl kenarında ördeklere çekirdek ve simit atmak, su kaplumbağalarının şapşallıklarına gülmek, su bisikleti kiralayıp gölde bir tur atmak çok eğlenceli. Oyun parkurları da azıcık daha küçük olsaydım dedirtecek kadar geniş ve şirin.

Daha önce gitmeyenler ve gitmek isteyenler için Botanik Park'ın adresini ve nasıl gidileceğini postun sonunda yazıyor olacağım.







Bakırköy Botanik Park Nasıl Gidilir?

Girişin ücretsiz olduğu Botanik Park, İncirli metrobüs durağından (Bakırköy meydan minibüslerinin bulunduğu tarafta inilmelidir) yürüme mesafesinde yer alıyor. Bakırköy Botanik Park'a gitmek için Bakırköy metro durağı ve Cumartesi Pazarı yönünde yürümeniz yeterli. 

Bakırköy Botanik Park Adres: İncirli Çk, Osmaniye Mahallesi, 34146 Bakırköy/İstanbul








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaza yaza azalmaz ki sendeki özgür ruh!