31 Ekim 2017 Salı

%50 İndirimli Kitap Alışverişi!

Selam!👋


Bu ay Enpara'nın %50 kitap indiriminden faydalanıp (Eğer ayın Enparalısı olursanız yapacağınız 50 TL'lik kitap alışverişinin yarısını Enpara ödüyor) kitapyurdu.com üzerinden 4 kitap satın aldık! 

Normalde kitapyurdu.com'u tercih etmesem de kampanya şartlarından ötürü (İndirim kazanmak için belirli sitelerden alışveriş yapabiliyorsunuz) tüm kitapları buradan sipariş ettim. Ama kitapları korumak için güzelce sarmaları ve hızlı şekilde teslim etmeleri nedeniyle sonu mutlu biten bir alışveriş yapmış olduk. 

Bu tip büyük indirimlerde genellikle daha kalın ve pahalı olan kitapları tercih ediyoruz. Bu nedenle eşimle birlikte ikişer kitap satın alıp 50 TL'lik kotamızı doldurduk. İşte satın aldığımız kitaplar!

Kurtlarla Koşan Kadınlar - Clarissa P. Estes

Tristram Shandy Beyefendi'nin Hayatı - Laurence Sterne

Taksitle Ölüm - Louis Ferdinand Celine

Çatalhöyük Leoparın Öyküsü - Ian Hodder

4 kitabı hem kitapyurdu.com'un online indirimleri hem de Enpara'nın kampanyası sayesinde oldukça uygun bir fiyata satın almış olduk. 


Yılın son iki ayında 2017'de okuyacağım 20 kitap listesinden kalan kitapları bitiriyor olacağım. Yılbaşında yepyeni kitaplarımı okumaya başlamak için sabırsızlanıyorum! 💙🙌

Ekim 2017'de Yayınladığım Kitap Alışverişi İçerikleri



Sevgiler!

Beni aşağıdaki adreslerden de takip edebilirsiniz! 👇

Tumblr 📌

İnstagram 📷

Goodreads 📚

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaza yaza azalmaz ki sendeki özgür ruh!